Et plutselig behov for å stikke fingeren i jorda (Anne Beth Mål Arntzen)

Et plutselig behov for å stikke fingeren i jorda


Foto: Anne Marie Sand Bakken

 

Okei dere, en liten realitycheck bare. Traileren til Kjør me ved hadde omtrent 22k visninger på 22 dager, det er i snitt 1000 visninger daglig. Når filmen så slippes på Facebook, så er visningstallet 62k det første DØGNET! Nå, halvannet døgn etter lanseringen er visningstallet nylig passert 80k. 

Hvem har sett filmen? Har vi nådd målgruppen? Skapes refleksjoner og ettertanke? Har dette blitt ett tema under hverdagsmiddagen rundt i de tusen hjem? Dette er bare noen av spørsmålene vi stiller oss. Jeg kan for øvrig røpe såpass at det planlegges mye spennende fremover. Dette er bare begynnelsen. Filmen er bare et verktøy sett i den store sammenhengen. Premieren i kulturhuset var nettopp en premiere, en markering for veien videre. Det blir bare mer og mer tydelig for meg at dette er stort, større enn noen av oss noen gang hadde turt å forestille seg. 80 tusen dere. Åtti tusen ganger har noen valgt å sette av snaue åtte minutter til vårt bidrag. 

Holdningskampanjen lever videre på facebooksiden kjør me ved. Anbefaler på det sterkeste å like siden og samtidig dele filmen og det viktige budskapet med dine facebookvenner. Ta vare på hverandre i helgen og #kjørmeved 


 

Skriv en ny kommentar

hits